TTL PLANNING caută să își extindă echipa cu un nou coleg cu experiență in planificare și / sau inginerie în transporturi sau proaspăt absolvent de ingineria transporturilor. Candidatul ar trebui să fie motivat, entuziast, muncitor, flexibil și cu abilități de lucru în echipă.

#1: Junior Transport Consultant

Principalele responsabilități vor include elaborarea documentațiilor tehnice de specialitate, contribuții la activitățile pluridisciplinare, susținerea consultanților din cadrul echipei în realizarea proiectelor mari, managementul proiectelor mici/mijlocii și pregătirea ofertelor tehnice și financiare. Totodată va contribui la dezvoltarea activități în vederea extinderii bazei de clienți și colaboratori ai TTL PLANNING atât pe plan intern cât și internațional.

Această poziție reprezintă o oportunitate ideală pentru dezvoltarea carierei profesionale oferind ocazia de a contribui la elaborarea proiectelor majore de infrastructură și servicii de transport, candidații dobândind pe parcurs experiență în domeniul planificării și modelării în transporturi, în gestionarea proiectelor precum și în comunicarea cu beneficiarii și colaboratorii, grație posibilității de a face parte dintr-o echipă cu experiență și aflată în dezvoltare.

În schimb, se va oferi un salariu de bază competitiv, bonusuri de performanță și oportunitatea de a lua parte la dezvoltarea activității. Totodată oferim un program de muncă flexibil, precum și posibilitatea dezvoltării continue prin cursuri de formare profesională.

Pentru mai multe detalii referitoare la descrierea poziției de Junior Transport Consultant și detalii despre modul de aplicare, vă rugăm să faceți clic aici.

Ce oferim?

  • Salariu de bază competitiv, cu beneficii suplimentare, inclusiv contribuții la schema națională de Asigurări Sociale, Asigurare de Sănătate și taxe la bugetul de stat.
  • Concediu anual de 21 de zile.
  • Pregătire profesională și sprijin pentru dezvoltare.
  • Program de lucru flexibil.
  • Socializare în afara orelor de muncă! 😊